Jenama fish oil terbaik! Jom explore

Blackmores

StemLabs Omega 3 Fish Oil

Swisse

Bio-Life

Nature’s Bounty

Healthy Care

USANA

Forever Arctic Sea

Untuk pilihan yang agak unik, ada Forever Arctic Sea. Ini pun salah satu pilihan yang bagus untuk sumber Omega-3 yang berkualiti tinggi. Memang terbaik.

Shaklee

Dan yang terakhir, ada Shaklee. Memang tak asing lagi, Shaklee memang dah lama dikenali sebagai jenama yang menyediakan pelbagai jenis suplemen termasuk minyak ikan. Cuma Shaklee ni biasanya tak ada di Farmacy, kena beli melalui agent yang menjual.

California Gold Nutrition

Kordel

Lake Avenue Nutrition

Sports Research

Sports Research ni pilihan yang best untuk atlet atau sesiapa yang aktif dalam sukan. Minyak ikan dari diorang ni bukan je bagus untuk kesihatan, tapi juga untuk recovery selepas aktiviti fizikal. Fuh, kalau sekali tengok memang nampak premium.

Nordic Naturals

Now Foods

Viva Naturals

Dan terakhir, kita ada Viva Naturals. Ini juga salah satu jenama yang terkenal dengan produk minyak ikan mereka yang berkualiti. Cocok untuk yang cari pilihan yang sihat dan selamat.

Team Imuslim

Team Imuslim

Digital Content Writer - Menulis content yang berkaitan dengan kehidupan seorang Muslim.